vanuit verbondenheid iets moois maken

Gerdien Smit

Creatief & Sensitief

About-Gerdien02Welkom! Wat leuk dat je op “create a memory” komt kijken.
Ik hoop dat je met plezier rond kijkt, en misschien kan ik wat voor je betekenen. Neem dan gerust contact met mij op.

Enige tijd geleden heb ik ontdekt dat ik iets kan doen met de verhalen die mensen mij vertellen. Met de gevoelens en beelden die ik daarbij ervaar. Een mooi proces, verweven met de ontdekking van en zoektocht naar mijn eigen identiteit. Ik hou ervan om echt contact te hebben met mensen, me verbonden te voelen. Dat ervaar ik door gesprekken, door de tijd te nemen voor elkaar en naar elkaar te luisteren. Me te verdiepen in de ander en vanuit nieuwsgierigheid ontdekken wat er bij de ander leeft.

Ik heb altijd veel plezier gehad in creëren. Nog niet eerder had ik daar een link gelegd, tussen creëren en verbondenheid. Tot ik ontdekte dat ik de beelden die ik krijg bij verhalen, om kan zetten in iets tastbaars. En dat die beelden niet vanzelfsprekend zijn. Wat ik een nog mooiere ontdekking vond: het bemoedigd de ander èn mij (misschien nog wel het meest). In mijn eigen omgeving heb ik dit nu al een aantal keer bijzonder mogen meemaken. Daardoor kwam ook het verlangen om dit groter te maken, breder in te kunnen zetten. Zodat ik nog meer verhalen mag gaan horen, en me met nog meer mensen verbonden mag voelen. Zodat Liefde wordt uitgedeeld en vermenigvuldigd. Zodat we bemoedigd raken. Voor mij is dit de basis van ons bestaan als mensen. Liefde vermenigvuldigen.

Naast deze hobby, passie… werk ik ook twee dagen per week op de Christelijke Hogeschool in Ede. Ik ben daar als ondersteuner betrokken bij een promotieonderzoek op het gebied van identiteit en vorming onder studenten. De overige dagen ben ik heerlijk druk met mijn gezin met drie kleine kinderen. Regelmatig zit ik met hen aan de keukentafel te knutselen. Ook zij genieten daar erg van!

Bedankt voor je bezoek aan mijn site. Het lijkt me leuk je te ontmoeten en ik ben bij voorbaat al nieuwsgierig naar jouw verhaal.