vanuit verbondenheid iets moois maken
Gebeurtenis

Feestje !

Feestje !

Feestje! – Mijn oudste dochter is pas zes jaar geworden. Wat was het heerlijk om voor haar een kinderfeestje te mogen bedenken! We hebben echt genoten. Mijn man verzon een prachtig verhaal over elfjes, de vallei en het nooitgedachtbeest. Tijdens een speurtocht door de vallei moesten de elfenstokken terug gevonden worden die het nooitgedachtbeest had gestolen. Bij elke stok kwam er een schat vrij. En met de schatten hebben we uiteindelijk een prachtig lampje kunnen versieren om het lichtfeest van de elfjes te redden. Dat creatieve geknutsel was dan weer mijn bijdrage… 😉 heerlijk!

IMG_3985

De kinderen hebben genoten en zelfs de twee jongetjes vonden het leuk om het lampje te versieren! “Ik knutsel nooit! Maar dit vind ik echt super leuk!”

Zelf had ik de smaak ook te pakken.. wat ontzettend leuk om te doen! Een simpel lampje van de Ikea beplakken met decopatch papier. Op de foto een lampje dat ik zelf gemaakt heb voor het thema van de Vocatiodag op de CHE 2016: hoop ontkiemt. Gebaseerd op de tekst uit Matteüs 5: 15: “Men steekt ook geen lamp aan om hem vervolgens onder een korenmaat weg te zetten, nee, men zet hem op een standaard, zodat hij licht geeft voor ieder die in huis is.”

Geef een reactie